Lopers

Chantal

Dit wordt de vijfde keer dat ik samen met team 19 het ‘ROPA-run-gevoel’ mag ervaren. Ik zie de ROPA-run als een sportieve uitdaging en in combinatie met het mooie achterliggende doel is het elk jaar weer een ervaring om nooit te vergeten. Hopelijk lukt het ook dit jaar weer om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de Stichting Roparun.

 

Fred

Dit jaar wordt het voor mij de 6e keer dat ik meega. Dit mega evenement begon voor mij als medische ondersteuning bij de organisatie, maar na twee keer viel mijn oog op team 19 en ben ik via chauffeur, fietser en afgelopen jaar voor het eerst als loper nu wederom loper. Elk jaar is het een uitdaging voor ieder teamlid om zijn eigen steentje bij te dragen om tot een succesvolle tocht te komen. Ik heb er weer zin in.

Joyce

Ik ben Joyce en doe dit jaar voor de 2e keer mee aan de RoParun als loopster.
Afgelopen jaar was een geweldige ervaring om mee te maken. Veel voorbereidingen en ondernemingen voor het gehele team en dit alles met maar 1 doel voor ogen.
Dit jaar gaan we als team er weer enthousiast tegenaan om dit doel weer te bereiken.
Wilt u ook dat wij dit doel gaan bereiken, dan kunt u ons steunen op verschillende manieren.  Doordat u ons steunt, helpt u gelijk heel veel andere mensen die deze steun juist heel goed kunnen gebruiken. Alvast bedankt daarvoor.

Koen

Het virus waar ik vorig jaar over schreef is “gelukkig” nog niet voorbij, dus ik ga graag nummer 3 lopen!! De motivatie is weer groot, misschien nog wel groter dan de vorige edities. Dit keer weer met het doel, meer geld zien binnen te halen dan vorig jaar en er een prachtige run van te maken. Ik verheug mij op de dagen en nachten die komen gaan, de vele (kleine) stukjes die wij om beurten lopen om met elkaar één grote afstand van 530 km. te overbruggen. Mogen wij ons ook verheugen op de vele (kleine) donaties van uw kant die samen ook één groot bedrag maken? Onze doelgroep rekent op u!!!

 

Maurice

Dit jaar doe ik voor de tweede keer mee. Het was een geweldige ervaring de vorige keer. Prachtig hoe je als team (dus niet alleen de lopers !) deze prestatie kunt volbrengen. Ik zie weer uit naar een mooi weekend lopen.

 

 

Willem

Dit jaar voor de 8e keer mee met de RoParun, 

Weer genieten in een fijn team en lopen voor een héél goed doel.
Deze ziekte, die zoveel mensen treft, kunnen wij samenaanpakken door zoveel mogelijk geld in te zamelen.
U geeft toch ook???

Gerard

Dit is het 5e jaar dat ik als loper aan de ROPARUN deelneem. Ik kijk er weer naar uit om met dit geweldige team de prestatie van Parijs naar Rotterdam te volbrengen. Zowel het doel, mensen met kanker ondersteunen, als de prestatie om samen met het team de finish te halen geven mij elk jaar een geweldig gevoel.

 

Hanke

Vorig jaar heb ik als fietser voor het eerst met de Roparun meegedaan. Dat was een geweldige ervaring! Dit jaar mag ik als loper met de Roparun mee. Het is een unieke gebeurtenis om met een team gezamenlijk je al sportend in te zetten voor een goed doel.

Fietsers

Arie

Voor mij de 3e keer. Ik zit weer op de fiets en verheug me nu alweer op de finish in Rotterdam.

In één woord: geweldig.

 

 

 Gerard

Ik ga voor de 10e keer mee met de Roparun. Eerst als chauffeur, de laatste jaren als fietser. Je moet het hebben meegemaakt om te weten wat voor een unieke ervaring dit is. Het tijdens de run naar elkaar toegroeien, en het als team weer heelhuids op de Coolsingel over de streep komen geeft een onbeschrijfelijk gevoel. Het absolute hoogtepunt is echter, als op de feestavond het eindbedrag bekend gemaakt wordt. Wetende waar je het voor doet zijn dit dé momenten waar je nog lang aan terug denkt.

 

Jos

Samen met Gerard V ben ik deelnemer van het eerste uur van dit team, voor de tiende keer dus. Na elke keer weer een “Roparun”te hebben gedaan nam ik me voor om het volgende jaar weer mee te doen. Steeds ervaar ik weer het enthousiasme van alle teamleden, daar raak ikzelf ook weer enthousiast van. Aangezien het doel waar je het voor doet zo dicht bij huis is (wie heeft er immers niet met kanker in zijn of haar eigen kring te maken)is de beslissing weer gemaakt… Ook nu doe ik weer mee!!

 

 

Marcel

Ik ben Marcel en ga na een onderbreking van 2jr voor de zesde keer mee. Ik ben dit keer fietser en wil op deze manier bijdrage aan een onderdrukking van deze onmenselijke ziekte. De Roparun is hierbij het bewijs dat je met veel inzet heel veel zichtbaar kan helpen.We gaan er dit jaar weer keihard tegenaan om er weer een groot succes van te maken.

Fysiotherapie

Janny

Voor de 4e keer mee dit jaar: het voelt goed mee te helpen de sporters in actie houden. En dan  met z’n allen naar de Coolsingel: geweldig.
Allemaal voor het goede doel!

Judith

Nadat ik vorig jaar voor het eerst mee ben geweest met de RoPa-run wil ik absoluut dit jaar ook weer van de partij zijn! Wat een grandioos evenement is dit!! Super om op deze manier zo’n belangrijk en goed doel te kunnen ondersteunen. Met dit fanatieke team gaan we er vast weer een succes van maken!

Maaike

Dit jaar ga ik voor de derde keer mee met team 19 om spierpijn zoveel mogelijk tegen te gaan. Ik kijk er erg naar uit om weer met elkaar een bijdrage te kunnen leveren aan dit fantastische doel. Omdat ook dit jaar helaas in mijn  familie tegen kanker gestreden worden, is dit wel een extra motivatie om me dit jaar tijdens de loop weer voor de volle 100% in te zetten.

 

Mark

Dit jaar is het voor mij de 9e keer dat ik een bijdrage lever aan dit fantastische evenement. Als teamcaptain neem ik deel en ga daarnaast mee als fysiotherapeut. Het is ieder jaar weer een uitdaging om met het gehele team vanuit Parijs in Rotterdam aan te komen op gezonde en sportieve wijze en daarnaast geld in te zamelen om een bijdrage te leveren aan de doelstelling van de stichting Roparun.

Chauffeurs en Logistiek

Frank

Ik doe in 2009 voor de 4e keer mee. Dit jaar ook weer als chauffeur op de volgwagen. Daarnaast blijf ik het leuk vinden om de website te onderhouden.

Dit jaar een nieuwe website omdat het Diakonessenhuis een nieuwe huisstijl heeft en wij daar graag op willen aansluiten.

Marco

Ik ben Marco en ga in 2009 voor de vijfde keer mee met team 19 als chauffeur/kok etc. Na mijn eerste keer heeft het een verslavende uitwerking gehad. Het geeft je immers een goed gevoel dat je iets kunt doen voor je zieke medemens. Ook de onderlinge sfeer in ons team en met de andere teams is fantastisch.

Linda

Voor mij is dit het eerste jaar dat ik deelneem aan de Roparun. Afwachten hoe het zal zijn,maar als ik de verhalen mag geloven is het een unieke ervaring. In ieder geval zijn de voorbereidingen al leuk! Goed om op deze bijzondere manier een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel. Ik zie er naar uit!

Bouke

Ik ben Bouke. Dit is mijn eerste keer dat ik Roparun ook fysiek mag ondersteunen en bijwonen, voorgaande jaren heb ik de roparun gesteund door loten te kopen van een loper. Volgens ingewijden zal het een ervaring voor het leven zijn, die ook nog verslavend werkt. Ik zie het als een bijzondere uitdaging om het evenement mee te maken en te ondersteunen.

Brian

Ik ga voor de 1e keer mee met de Roparun als chauffeur.  Ik heb mijn eigen ICT bedrijf en dacht laat ik een unieke ervaring als dit eens meemaken.  En als het zo verslavend is om mee te doen ben ik er ook de 2e 3e etc keer in de toekomst zeker bij als het aan mij ligt.

Ik vind het een hele leuke actie om bij te dragen aan dit goede doel, dus mensen die dit lezen blijf sponseren, doneren en ondersteunen! Als team gaan wij ervoor.

Piet

Ik ben Piet Meijer 66 jaar getrouwd twee dochters 3 kleinkinderen de vierde op komst ga voor de 8e keer met nog steeds veel plezier mee.
Mijn hobbies zijn voetbal, fietsen, schaatsen, scheidsrechter KNVB futsal. Zaterdags fluit ik de jeugd bij HMS en voor de conditie loop ik 1 of 2 keer een rondje van 11 Km.

Financiën

Henk

Ik ben sinds 2000, tien jaar geleden ben ik gevraagd om de financiën voor het team te verzorgen. Sinds die tijd behandel ik de administratie. Een jaar later werd ik gevraagd om chauffeur te worden op een camper. Dit heb ik vier jaar met veel plezier gedaan. Vanaf het jaar 2006 doe ik alleen nog de administratie en geeft het team informatie over betalingen en de inkomsten.