Lopers

Chantal

In 2011 mag ik weer samen met team 19 meedoen aan de roparun! Ieder jaar weer een geweldige sportieve ervaring en het gevoel dat je hebt wanneer je met dit geweldige team over de Coolsingel loopt is niet te beschrijven.
Uiteindelijk doe je het natuurlijk allemaal om een mooi bedrag bij elkaar te lopen voor Stichting Roparun. Het geld dat wordt verworven wordt door de organisatie van de Roparun besteedt aan de palliatieve zorg van mensen met kanker in al haar facetten. Het motto van Stichting Roparun is al jaren: “Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Een heel goed doel, waar ik graag op financieel en sportief vlak een bijdrage aan lever.
Ik kijk er dan ook weer naar uit om dit jaar met team 19 een mooi bedrag op te halen en een mooie run te lopen. Alle beetjes helpen. Dus: steun de Roparun, steun team 19!

Karin

Ik ben Karin Davidsz en anesthesiemedewerker in Utrecht. Ik doe voor de allereerste keer mee aan dit evenment. Ik hou erg van sporten zodoende werd ik gevraagd of ik mee wilde doen aan de Roparun. Mijn enthousiasme werd meteen gewekt en heb ontzettend veel zin om met Team 19 mee te doen aan deze fantastische race. Ik doe mee als fietser en ik ben als eerste reserve loper. Een mooi combinatie: sportief bezig voor een goed doel…

Koen

De 20e editie van de Roparun wordt de 5e keer dat ik mijn bijdrage mag leveren aan dit fantastische doel en het prachtige evenement. Wij hebben onze doelstelling hoger gelegd dan ons resultaat van het afgelopen jaar. Wat mij betreft een gezonde zaak.
Ik ben er van overtuigd dat wij d.m.v. diverse acties en activiteiten onze doelstelling gaan realiseren. We doen dit met liefde voor hen die het hard nodig hebben. Vroeg of laat zal iedereen, direct of indirect, te maken krijgen met het lot dat deze mensen getroffen heeft.
Ik nodig iedereen van harte uit om aan onze sportieve, leuke en ook lekkere acties deel te nemen.

 

Willem

2011 wordt voor mij de 10e RoParun. Voor de 7e maal als loper, 3 maal op de fiets, de gekte houd aan, ik kan niet meer stoppen!! RoParun een geweldig doel met een heel enthousiast team.

Dit jaar opnieuw voor al die mensen die het zo hard nodig hebben. Steun ons team, steun iedereen die lijdt aan deze vreselijke ziekte!!!

Maurice

In 2011 ga ik voor de vierde keer mee om die mooie, zware, leuke, moeilijke, stille en drukke kilometers te lopen. Ik hoop dat het weer net zo’n mooie gebeurtenis wordt als de voorgaande jaren. Alle supporters: alvast bedankt voor de ondersteuning!

 

Karin

Voor mij is het nu de tweede keer dat ik met dit super team meedoe. Vorig jaar ging ik mee als masseur/kaartlezer en dit jaar zal ik de afstand voor het eerst lopend doen. Het is een geweldige ervaring om met dit team mij te mogen inzetten voor zo’n goed doel. Ik verheug mij er weer op om een zwaar maar geweldig mooi Pinkster weekeinde mee te maken en dus waar te maken waar wij ons het afgelopen jaar voor in hebben gezet: sponsorgeld bij elkaar krijgen voor de Roparun.

Hanke

In 2010 doe ik voor het derde jaar met de ROPARUN mee. Het is voor mij de tweede keer dat ik als loper de afstand van Parijs naar Rotterdam afleg. Het is een bijzondere ervaring om voor een goed doel je zo mogen in te zetten. Eén van de leukste en mooiste onderdelen zijn de laatste kilometers die je in Nederland aflegt. Zoveel aanmoedigingen, verklede mensen, versierde dorpen en andere betrokkenheid bij het goede doel is indrukwekkend. Ook is de teamspirit geweldig tijdens het lopen. Ik heb er echt zin in!

Jos

Voor de twaalfde keer ga ik meedoen met dit mooie evenement. Ik heb 2 keer gefietst en het is de bedoeling dat ik nu weer ga lopen(10e keer dus). Het team heeft bijna elk jaar wel weer een andere samenstelling maar het blijft altijd een prachtig doel om voor te werken. Samen de voorbereidingen doen en met allerlei aktiviteten aan de slag gaan om geld in te zamelen.
Naast het werk in het ziekenhuis is dit een leuke manier om voor hetzelfde doel te gaan nl: mensen het leven zo dragelijk mogelijk te maken. Het team waarvan ik deel van maak is een geweldig stel mensen met het hart op de goede plek, anders doe je dit namelijk niet. Ook dit jaar ga ik met hart en ziel weer aan de slag om samen met hen er weer wat van te maken.

Fietsers

Mark

Dit jaar is het voor mij de 11e keer dat ik een bijdrage lever aan dit fantastische evenement. Naast mijn rol als teamcaptain ga ik deze keer wederom mee als fietser want dat is mij afgelopen jaar erg goed bevallen. Het is ieder jaar weer genieten van de omgeving waar je door heen komt en te zien dat er buiten Nederland steeds meer aandacht is voor dit evenement.
Verder is het ieder jaar weer een uitdaging om met het gehele team – op een gezonde, sportieve wijze en in goede sfeer – vanuit Parijs in Rotterdam aan te komen en daarmee een financiële bijdrage te leveren aan de stichting Roparun.

Gerard

Ik ga voor de 12e keer mee met de Roparun. Eerst als chauffeur, de laatste jaren als fietser. Je moet het hebben meegemaakt om te weten wat voor een unieke ervaring dit is. Het tijdens de run naar elkaar toegroeien, en het als team weer heelhuids op de Coolsingel over de streep komen geeft een onbeschrijfelijk gevoel. Het absolute hoogtepunt is echter, als op de feestavond het eindbedrag bekend gemaakt wordt. Wetende waar je het voor doet zijn dit dé momenten waar je nog lang aan terug denkt.

 

Marco

Mijn naam is Marco Franchimont en ga in 2011 voor de 7e keer mee. Na 6 jaar catering nu voor het eerst fietsen. Een nieuwe uitdaging dus.
De Roparun-gedachte staat bij mij hoog in het vaandel en we gaan weer ons best doen om zoveel mogelijk geld op te halen. Houd onze site in de gaten voor onze activiteiten.

Adrienne

Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun is dat het mij geweldig lijkt om samen met een team een prestatie te leveren en daarbij óók nog een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel.
Ik zie er vol verwachting en met veel goede moed naar uit.
De voorspelde zadelpijn zie ik overigens wel met enig afgrijzen tegemoet :-))

Fysiotherapie

Janny

Voor de 6e keer mee dit jaar: het voelt goed mee te helpen de sporters in actie houden. En dan  met z’n allen naar de Coolsingel: geweldig.
Allemaal voor het goede doel!

Léon

Ik ben Léon (1950). In 2010 ging ik voor de eerste keer met het Diakteam mee als verzorger/masseur. Het bleek een prachtig avontuur waar ik graag weer aan meedoe. Ik heb verschillende familieleden aan kanker zien bezwijken dat motiveert mij om me in te zetten voor dit prachtige doel. Dat de finish in Rotterdam ligt is voor mij een extraatje omdat ik in die mooie stad gewoond en gewerkt heb.

Astrid

Ik ben Astrid van Beek woonachtig te Hooglanderveen. Ik ga voor het eerst mee met de ROPA-run als verzorgster. Via Léon op een jaarvergadering van het NGS(Nederlands genootschap voor sportmassage)kwam de vraag of er iemand tijd en zin had om mee te helpen bij de ROPA-run. Ook kreeg ik hier te horen wat de run nou precies inhield. Ik steun wel een aantal goede doelen maar om ook actief mee te doen is nieuw voor mij maar wel heel erg leuk. Ik ben al 9 jaar verzorgster bij een voetbalvereniging en in het dagelijks leven werk ik voor een logopediepraktijk.
Ik heb wel gemerkt dat ondanks het de eerste keer is, ik in een warm bad terecht ben gekomen met een geweldig leuk en ervaren team.
We gaan ervoor, we gaan de strijd aan.

Kim

Mijn naam is Kim Warning en ben 21 jaar. Op dit moment heb ik net mijn eindstage afgerond en ben ik druk bezig met afstuderen (fysiotherapie). Dit jaar doe ik voor het eerst mee aan de Roparun en kom ik het Diakteam versterken als fysio/verzorger.
Ik heb verschillende familieleden aan kanker verloren en dat motiveert misschien nog wel meer om mij in te zetten voor dit goede doel. Meedoen aan dit evenement zie ik als een hele bijzondere, sportieve uitdaging. Eén die ik niet gauw meer zou vergeten.
Met het hele team hetzelfde doel voor ogen hebben en je inzetten voor andere die het hard nodig hebben. Ik heb er zin in!!!

Chauffeurs en Logistiek

Fred

Dit jaar wordt het voor mij de 8e keer dat ik meega. Dit mega evenement begon voor mij als medische ondersteuning bij de organisatie, maar na twee keer viel mijn oog op team 19 en ben ik na chauffeur, fietser en loper 3x nu weer als chauffeur van het lopers busje op de route inzetbaar. Daarnaast ben ik in uiterste noodzaak beschikbaar als reserve loper. Elk jaar is het een uitdaging voor ieder teamlid om zijn eigen steentje bij te dragen om tot een succesvolle tocht te komen. Ik heb er weer zin in.

Bouke

Ik ben Bouke, ik neem voor de 3e keer deel aan RoParun TEAM 19 als chauffeur, het evenement is zo bijzonder dat ik dit jaar me graag weer inzet voor het welslagen van de Roparun. De Roparun is echt een ervaring voor het leven!
Ik zie het als een bijzondere uitdaging om het evenement weer mee te maken en te ondersteunen. Ik sta volledig achter de roparun gedachte en de activiteiten die door Roparun worden uitgevoerd ten behoeve van mensen die het verschrikkelijk hard nodig hebben.
Dit jaar voltooid het Diakonessenhuis op de lokatie Utrecht een nieuwe dagbehandeling oncologie. Omdat ik daar ook nauw bij betrokken ben voel ik ook de noodzaak om de mensen die hiervan gebruik maken te ondersteunen door deel te nemen aan RoParun.

Ellen

Mijn naam is Ellen van der Kooij. Ik ben sinds drie jaar werkzaam in het Diakonessenhuis als zorgondernemer Vrouw/Kind, Psychiatrie/Psychologie. Samen met mijn collega Adrienne neem ik dit jaar voor het eerst deel aan de Roparun. Het doel in combinatie met de sportieve inspanning spreekt me zeer aan. Afgelopen paasweekend heb ik mijn eerste halve marathon gelopen. Wie weet zie je me volgend jaar terug als hardloper!

Jan

 

Piet

Dit jaar wordt het voor mij de 9e keer dat ik mee doe aan dit geweldige evenement.
Ik pak mijn vertrouwde post als chauffeur/verzorger weer op en hoop het team weer zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Ik weet zeker dat het weer een geweldige run gaat worden aan mij zal het niet liggen.

Brian

 

Financiën

Henk

Ik ben Henk Henzen en ben vanaf het begin actief voor het Roparunteam Diakonessenhuis. Vanaf het eerste jaar doe ik de administratie voor het team. Zorg ervoor dat het team informatie krijgt over alle financiële zaken, zoals de inkomsten, bijvoorbeeld: de sponsoren, het lotengeld en andere gelden die met activiteiten binnen komen. Verder natuurlijk doe ik betalingen voor het team, zoals daar is de inschrijving, de kosten voor de run zelf.
Zelf ben ik ook vier keer mee geweest met het team, drie keer van Rotterdam naar Paris en één keer van Paris naar Rotterdam. Ik was toen chauffeur van een camper. Misschien dat het in de toekomst nog een keer voor komt dat ik met het team meega, maar voor dit jaar volg ik het team vanachter de computer.

Website

Frank (webmaster)

Dit jaar ga ik niet mee met de loop zelf maar blijf ik samen met Willem wel de website beheren.

Willem

Ik ondersteun Frank in het onderhoud en beheer van de website m.b.t. de dagelijkse gang van zaken.