Lopers

Chantal

In 2012 mag ik weer meedoen aan de Roparun. Het motto blijft motiveren: “Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” De roparun is een geweldig doel en natuurlijk loop ik dit jaar weer graag mee met het leukste roparunteam van Nederland.
Hopelijk halen we ook dit jaar weer een mooi bedrag op voor dit mooie doel en wordt het net als voorgaande jaren weer een gezellig, sportief en succesvol evenement!

Wilter

Ik ben op het allerlaatste moment als invalloper in het team gekomen. Na vele enthousiaste verhalen van loopmaatjes in de afgelopen jaren vind ik het heel leuk, en best ook wel een beetje spannend, om voor het eerst de roparun mee te lopen. En natuurlijk is het prachtig om op deze manier een bijdrage te leveren aan zo’n goed. Ik ben vol vertrouwen dat we er samen een geslaagd evenement van gaan maken.

Rob

Mijn naam is Rob van Dijen ik ben 49 jaar en woonachtig in Houten. Ik ben getrouwd met Claudia en heb 2 zonen, Sander (18) en Marcel (15). Ik werk bij KPN als manager van een club “Implementatie Managers”, In mijn vrije tijd ben ik teamleider van de speltak Scouts, kinderen in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar, bij de Scouting. Naast scouting probeer ik 2 keer per jaar mee te doen aan een marathon. Hier komt dan ook de aanleiding vandaan dat ik meedoe aan dit fantastische evenement.
Binnen mijn club zijn er namelijk vele die deze loop al eens hebben gedaan en allemaal komen ze enthousiast terug. Toen Fred, mijn jongere broer, me vorige week dan ook vroeg of ik mee wilde doen met het Diakonessen team was er weinig twijfel en heb ik snel “JA” gezegd.
Dit mede om het feit dat wij dit jaar in de familie zelf ook geconfronteerd zijn met palliatieve zorg voor mijn schoonvader Ben de Ruig waardoor ik dit initiatief nog meer een warm hart toedraag. Ik loop dan ook vol trots mee met dit geweldige team met daarin stuk voor stuk allemaal kanjers

Willem

Waar gaan we dit jaar voor? Wat gaan we doen. Hoeveel , waar, wat, tijd ?

Veel vragen, veel te doen, maar alles ten bate van onze medemens. Het team 19 wil weer een mooie opbrengst overmaken aan de stichting RoParun. Daarvoor ben ik, nu voor het elfde jaar, weer van de partij.
Vol gaan we er weer voor, met een mooi programma aan activiteiten. Wilt u er ook voor gaan, samen met ons!!!
Dit alles voor onze medemens, die niet alles meer voor het kiezen hebben. Kom op, jullie doen toch ook mee?!?!?!?!

Maurice

Opnieuw een Roparun in het vooruitzicht, die mooie, gemene, gezellige, smerige, fantastische, maar ook vermoeiende loop, goed voor 3 dagen afzien voor diegenen die het hele laatste deel van hun leven moeten afzien.
De route begint al een beetje vertrouwd aan te voelen bij de vijfde keer. Het mooiste blijven toch de vroege ochtenden met hopelijk ook dit jaar weer een paar prachtige zonsopkomsten. Tot ziens in Rotterdam

 

Gerard

Dit jaar ben ik voor het 10e jaar betrokken bij de voorbereidingen van team 19 Helaas heb ik door een hardnekkige blessure de afgelopen twee jaar als loper de run aan mij voorbij moeten laten gaan. Als actieve loper ga ik nu voor de 7e keer mee Dit jaar ga ik niet alleen als loper mee maar ook als teamcaptain. Helaas maken we allemaal direct of indirect in onze nabijheid de gevolgen van de ziekte kanker mee. Juist daarom ondersteun ik het gedachtegoed van de Roparun “ leven toe te voegen aan de dagen daar waar geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd.” Kunnen wij ook dit jaar weer op uw steun rekenen om onze doelstellingen te behalen?

Hanke

Dit jaar mag ik voor de vijfde keer meedoen met de Roparun. Na een jaar als fietser loop ik nu voor de vierde keer de route van Parijs van Rotterdam. Het is fantastisch om met een team je in te zetten voor een goed doel. Kanker is een slopende ziekte, die veel mensen treft. Iedereen kent wel iemand in de omgeving, die kanker heeft of gehad heeft. Het is fijn om te weten dat wij met het binnengehaalde geld het leven van deze zieke kinderen en volwassenen kunnen verlichten.
En het is natuurlijk ook leuk om mee te doen. De sfeer tussen alle teams is geweldig en iedereen wil elkaar helpen.

Jos

In 2012 mag ik voor de 13e keer meedoen aan de Roparun.
Nog altijd spreekt het doel mij erg aan, vooral omdat het zo dicht bij ons eigen huis ligt. Geen actie voor verre landen waar je je soms wel eens afvraagt, waar gaat het geld naartoe?
Wat ik daarmee bedoel is het feit dat bijna iedereen wel met deze ziekte te maken heeft in eigen nabijheid, je ziet bijna letterlijk wat er met het geld gedaan wordt. De diverse acties waar we mee bezig zijn vind ik ook erg aansprekend . Zo zijn we vorig jaar met de flessenbonnenactie gestart bij diverse filialen van Albert Heijn en enkele filialen van Jumbo. Dit is een leuke en doeltreffende actie waarbij het dankzij de filialen mogelijk werd gemaakt om flessenbonnen te innen van de klanten, we maken daarbij goede afspraken met de bedrijfsleiders. Ook dit jaar wordt het ons weer mogelijk gemaakt om deze actie te voeren.
Uiteraard ga ik dit jaar weer lopen met dit fijne team, de sfeer is goed en in een kort tijdsbestek leer je elkaar goed kennen. Wilt u ons dit jaar ook weer ondersteunen?

Fietsers

Ellen

 

Gerard

Mijn naam is Gerard Vonk en mag dit jaar voor de 13de keer mee doen aan de Roparun. Ik doe dit als fietser. Wij zorgen ervoor dat de lopers niet verdwalen en tijdens de moeilijke uurtjes zorgen we voor mentale ondersteuning. Het blijft erg leuk om te doen.
Het blijft dankbaar om je met je team bezig te houden met zo’n goed doel als dit. Helaas kennen we bijna allemaal mensen die door deze vreselijke ziekte getroffen zijn. Het is dan fijn om te weten dat er veel mensen zijn die zich dit aantrekken en zich er voor inzetten. Stichting Roparun zet zich in voor deze zieke mensen en hun familie’s tijdens de moeilijke dagen.
Zij kunnen dit zeker niet zonder uw steun,dus steun de Roparun

Marco

Roparun 2012 wordt alweer mijn 8e keer en het blijft leuk. Na vorig jaar mijn debuut op de fiets gemaakt te hebben ga ik dat in 2012 weer doen voor de zieke medemens. Een paar dagen zadelpijn is minder erg dan wat zij mee moeten maken. Na ons succes van vorig jaar gaan we er voor om het in 2012 te overtreffen. Met alle inzet van het team ben ik er zeker van dat dit ook gaat lukken. Kortom ik heb er weer zin in en laat het maar gauw Pinksteren worden

Fred

Aan de vooravond van mijn 9e deelname aan de Roparun 2012 waarbij ik dit jaar het stuur van mijn fiets in de handen ga nemen, probeer ik mij maximaal in te zetten om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor dit fantastische doel.
Zowel in mijn werk als privé wordt ik dagelijks geconfronteerd met kanker. Wat is er dan mooier om mijn liefde voor sport te gebruiken en in te zetten om mensen met deze ziekte maximaal te ondersteunen zodat het leven dragelijker wordt.
Als fietser ga ik de lopers “de weg wijzen” van Parijs naar Rotterdam. Ik verheug me nu al op de pinksterdagen, en ben ervan overtuigd dat het weer één groot (en intensief) feest gaat worden.

Fysiotherapie

Janny

Ik ben Janny Tijsseling en als fysiotherapeut mag ik voor de 7e keer mag ik mee om te ondersteunen. Eerst gedurende het jaar het geld bij elkaar halen voor het goede doel en dan met Pinksteren van Parijs naar Rotterdam het sportieve evenement met elkaar tot een goed einde brengen.
Het is een geweldig team en een fantastisch spektakel. Aan het eind is iedereen moe maar ook voldaan en heel benieuwd hoeveel geld het weer opgeleverd heeft!

Léon

Dit wordt mijn derde Roparun. Het voelt goed om met zo’n mooi team als Team 19 van het Diakonessenhuis bij te dragen aan de doelstellingen van de Roparun.
Net als de vorige twee edities ga ik mee als verzorger/kaartlezer. Ik ervaar de Roparun als een happening met een onverbiddelijk ritme; de loop gaat hoe dan ook verder wat er ook gebeurt.
Een snoepreisje is het niet, maar de sfeer en het avontuur maken het gebrek aan comfort meer dan goed. De aankomst in Rotterdam is voor mij een cadeautje waarvoor ik alleen al de Roparun zou ondernemen.

Kim

Roparun 2012 wordt mijn 2e keer. Ook dit jaar ondersteun ik het team door iedereen hopelijk weer soepel te houden. Het geeft een goed gevoel om een bijdrage te kunnen leveren aan zo’n mooi doel en dat door middel van een sportieve prestatie.
Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan en ik vind het toch erg bijzonder om onderweg zoveel teams tegen te komen allemaal op weg naar Rotterdam.
Samen gaan we voor hetzelfde doel: Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Roparun en met z’n allen de finish halen in Rotterdam. Ik ben ervan overtuigd dat het ons weer gaat lukken!

Karin

Dit jaar wordt het voor mij de derde keer dat ik met fantastisch gezellig team mee mag doen. 1 jaar heb ik zelf als loper mogen ervaren en nu ga ik voor de tweede keer onze lopers en fietsers masserend dit weekend door helpen. Een fantastisch evenement voor een enorm goed doel. We gaan er weer voor!

Chauffeurs en Logistiek

Bouke

Mijn naam is Bouke Buntsma, ik neem deel aan Roparun bij het team Diakonessenhuis. Voor mij heeft het meerdere redenen om aan de run deel te nemen;
– ten eerste is het doel van Roparun het waard om in daad te ondersteunen en geld voor bijeen te brengen. Ik draag graag mijn steentje bij voor onze medemensen die het hard nodig hebben.
– ten tweede geeft meedoen aan de Roparun een kik die je nooit vergeet, het is een echt avontuur, het komt op het hele team aan.
– ten derde heb ik in mijn werk binnen het ziekenhuis mogen merken hoe belangrijk het is voor patienten en hun naasten om in een mooie en omtspannen omgeving hun kuur te mogen ontvangen.

Het Diakonessenhuis heeft mede dankzij een bijdrage van Roparun een vriendelijke dagbehandelingsruimte voor oncologie patiënten kunnen inrichten.
Zelf ben ik niet heel sportief daarom ondersteun ik ons team door op te treden als chauffeur en zorg ik mede voor het natje en droogje voor het team. Steunt u ons in onze inzet voor de stichting Roparun? Neem gerust contact met ons op of sponsor de stichting roparun direct via www.roparun.nl .
Ik zie u graag ergens langs de route of op de coolsingel!

Piet

Dit jaar hoop ik voor de 10e keer met mee te gaan met ons geweldige team en hopelijk met een betere afloop dan vorig jaar. Ik heb er weer zin in om voor het geweldige doel mij in te zetten en hoopt dat wij het gestelde doel halen. Ik ben er klaar voor.

Jan

Dit jaar 2012 weer mee met het team van het Diakonessenhuis. Weer mee om een steentje bij te dragen om kankerpatienten een beter leven te geven. Er wordt gelukkig veel gedaan om kanker te genezen maar de Roparun helpt om de levensomstandigheden van kankerpatienten te verbeteren.
Het is ook geweldig om in welke functie dan ook met dit team mee te mogen gaan, begonnen als fietser en de laatste jaren als chauffeur. Het gevoel dat groeit onderweg is geweldig, en op de coolsingel met elkaar vieren, geweldig.

Koen

Ook in 2012 weer een Roparun. Na het prachtige resultaat van afgelopen jaar hebben wij onze financiële doelstelling opnieuw naar boven bijgesteld. Jullie hebben ons de afgelopen jaren fantastisch gesteund en ik verwacht dat dit ook het komend jaar zo zal blijven. Daarom ben ik er van overtuigd dat wij die geplande € 25.000,00 netto gewoon gaan halen.
Goed lopende acties handhaven wij, daarnaast proberen wij nieuwe ideeën uit. (heb je een suggestie, laat het weten). Wij doen het opnieuw met liefde voor hen die het hard nodig hebben. Vroeg of laat zal iedereen, direct of indirect, te maken krijgen met het lot dat deze mensen getroffen heeft. Ik nodig iedereen van harte uit om aan onze sportieve, leuke en ook lekkere acties deel te nemen.

Nico

Ik ben Nico Gerritsen en ga dit jaar voor het eerst mee als chauffeur van de materialen wagen.
De verhalen die ik te horen kreeg van het team dat het een virus is die je op loopt als je de ROPARUN een keer mee maakt, Dat maakte mij erg nieuwsgierig om mee te gaan en het is natuurlijk een fantastisch goed doel. Ik ben er klaar voor

Corné

 

Financiën

Henk

Ik ben Henk Henzen en ben vanaf het begin actief voor het Roparunteam Diakonessenhuis. Vanaf het eerste jaar doe ik de administratie voor het team. Zorg ervoor dat het team informatie krijgt over alle financiële zaken, zoals de inkomsten, bijvoorbeeld: de sponsoren, het lotengeld en andere gelden die met activiteiten binnen komen. Verder natuurlijk doe ik betalingen voor het team, zoals daar is de inschrijving, de kosten voor de run zelf.
Zelf ben ik ook vier keer mee geweest met het team, drie keer van Rotterdam naar Paris en één keer van Paris naar Rotterdam. Ik was toen chauffeur van een camper. Misschien dat het in de toekomst nog een keer voor komt dat ik met het team meega, maar voor dit jaar volg ik het team vanachter de computer.

Website

Frank (webmaster)

Dit jaar ga ik niet mee met de loop zelf maar blijf ik samen met Willem wel de website beheren.

Willem

Ik ondersteun Frank in het onderhoud en beheer van de website m.b.t. de dagelijkse gang van zaken.