Graag willen wij het team van 2024 aan u voorstellen:

Teamcaptains

 

Fred

Roparun 2024 wordt voor mij de 21ste deelname aan dit geweldige evenement. Daar is echter wel discussie over of ik de 2 jaar die ik ben meegegaan met de organisatie mee mag tellen haha. De afgelopen jaren ben ik samen met Mariska teamcaptain van het team en dit doen we met veel plezier. Dit jaar starten we weer in Frankrijk. Mijn rol binnen het team is dit keer als volgbuschauffeur en chauffeur op het basiskamp. Het is ieder jaar weer een geweldige uitdaging om met 24 teamleden de Roparun tot een goed einde te brengen. Een gedreven team met veel nieuwe mensen die er volgens mij net zoveel zin in hebben als ik om aan de Roparun deel te nemen. Dit allemaal voor het goede doel om mensen met kanker te steunen. Zowel in mijn werk als privé word ik helaas te vaak geconfronteerd met kanker, en weet hierdoor een beetje wat voor belasting deze verschrikkelijke aandoening met zich mee brengt. Als wij dan ons gezonde en sportieve lijf in kunnen zetten om geld te verzamelen voor al deze mensen waardoor hun leven een beetje dragelijker wordt, dan geeft mij dat een enorme voldoening. Ik verheug me nu al op de samenwerking binnen dit leuke team en de Roparun zelf. Ik ben ervan overtuigd dat het uiteindelijk weer één groot (en intensief) feest gaat worden.

 

Mariska

Dit jaar ga ik mee als loper en is het mijn 12e deelname aan de Roparun. We vertrekken weer uit Frankrijk, daar zijn we heel blij mee! Als teamcaptain samen met Fred blijft heel leuk (nu voor het 10e jaar). Met zo’n leuk team vol enthousiasme en steeds weer nieuwe teamleden vanuit het Diak maken we er weer een mooi jubileumjaar van! Het Diak team doet namelijk voor de 25ste keer mee. Het is en blijft een spannende uitdaging, maar het doel is natuurlijk nog mooier. Het is goed om hier op deze sportieve manier ons steentje aan bij te dragen en zoveel mogelijk geld op te halen voor deze mensen die het hard nodig hebben om hun leven dragelijker te kunnen maken. Ik kijk uit naar weer een mooi, sportief en gezellig jaar met dit team!

Lopers

 

Ilona

Mijn naam is Ilona, 29 jaar oud en ik kom uit Amersfoort. Ik werk in het Diakonessenhuis als oncologieverpleegkundige. Dit jaar wordt mijn zesde deelname als loopster aan de Roparun. Ik kijk er naar uit in 2024 weer een mooi Roparun jaar te beleven met dit mooie team en mijn steentje bij te dragen.

Nienke

Met trots ga ik als loper voor de 3e keer mee met dit fantastische team naar de Roparun 2024! Onderdeel zijn van een Roparun team is al heel bijzonder maar dat we dit jaar als team 19 voor de 25ste keer deelnemen en we weer starten vanuit Frankrijk maakt het extra bijzonder!

Ik kijk er enorm naar uit om met elkaar in de voorbereiding ons in te zetten om dit jaar een speciaal jubileumbedrag bij elkaar te krijgen om te kunnen donderen aan dit fantastische goede doel! Ik heb er alle vertrouwen in dat het ons gaat lukken met alle steun van onze vrienden, familie en naasten!

 

Valerie

Mijn naam is Valerie. Ik werk in het Diakonessenhuis als oncologie- en hematologieverpleegkundige op de verpleegafdeling Oncologie. Het wordt alweer mijn 7e jaar als loopster in het team. Ik vind het mooi dat ik op een sportieve manier een bijdrage kan leveren aan dit goede doel.

Bram

Mai-Lan

Mijn naam is Mai-Lan en ik werk sinds 2013 in het Diakonessenhuis. Het komende jaar doe ik voor het eerst mee met de Roparun waarbij ik meega als loper. Hardlopen doe ik al vele jaren met plezier. Dat ik nu op deze manier ook een steentje kan bijdragen aan dit goede doel is mooi. Ik kijk er naar uit om samen met het team dit avontuur aan te gaan en een flink bedrag in te zamelen voor mensen die leven met kanker.

Mariska

Dit jaar ga ik mee als loper en is het mijn 12e deelname aan de Roparun. We vertrekken weer uit Frankrijk, daar zijn we heel blij mee! Als teamcaptain samen met Fred blijft heel leuk (nu voor het 10e jaar). Met zo’n leuk team vol enthousiasme en steeds weer nieuwe teamleden vanuit het Diak maken we er weer een mooi jubileumjaar van! Het Diak team doet namelijk voor de 25ste keer mee. Het is en blijft een spannende uitdaging, maar het doel is natuurlijk nog mooier. Het is goed om hier op deze sportieve manier ons steentje aan bij te dragen en zoveel mogelijk geld op te halen voor deze mensen die het hard nodig hebben om hun leven dragelijker te kunnen maken. Ik kijk uit naar weer een mooi, sportief en gezellig jaar met dit team!

Chloë

Ik ben Chloë Nederlof, nu bijna 7 jaar werkzaam in het Diakonessenhuis en sinds afgelopen juni teammanager van de poliklinieken orthopedie en KNO geworden.
Mijn vader heeft me geïnspireerd om aan de Roparun mee te doen, waardoor dit nu mijn 4e keer is als loper en de eerste keer vanuit Parijs.
Het is zowel mentaal als fysiek een zware tocht, maar het hele team zorgt er altijd weer voor dat we de finish halen en dat ik volgend jaar toch weer meedoe. Uiteraard ook door het goede doel waar we ons best voor doen om zoveel mogelijk geld voor op te halen.

Bob

Mijn naam is Bob. Helaas heb ik het afgelopen jaar van erg dichtbij meegemaakt hoe groot de impact is van kanker op het leven van de patiënt, maar ook op dat van zijn/haar naasten. Naast het ophalen van geld voor een goed doel, zie ik mijn deelname en het trainen hiervoor als een manier van verwerking en een manier om een positieve draai te geven aan iets negatiefs. Daarnaast heb ik als enthousiaste hardloper ontzettend veel zin in de fysieke uitdaging.

Fietsers

Linda

Hallo, ik ben Linda van Dijk. Dit jaar ga ik voor de zevende keer mee. De derde keer als fietser. Ik wil via deze manier een sportieve bijdrage leveren om geld in te zamelen voor de mensen met kanker, waardoor hun leven wat dragelijker wordt. Daarnaast is het ook een hele leuke ervaring om met anderen dit doel te bereiken.

Jennifer

Ik ben Jennifer van Leeuwen-Raaijmakers, inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam in het Diakonessenhuis. Sinds 7 jaar met veel plezier op de Intensive care afdeling als IC verpleegkundige, een afdeling waar wij ook veel in contact komen met kanker patiënten.

Ik zal voor de 2e keer actief deelnemen aan de Roparun als fietser. Extra bijzonder nu 25-jarig jubileum voor Team 19! Deze editie weer een speciaal plekje in mijn hart voor mijn lieve vader die ik 6 jaar geleden verloren ben op 52-jarige leeftijd aan uitgezaaide darmkanker. Ook zal ik extra denken aan andere dierbare mensen met kanker in mijn omgeving en alle andere kankerpatiënten. Dit alles om de mooie initiatieven van de RoParun te steunen, om het leven met kanker een klein stukje dragelijker te maken.

Daarom mijn vraag; sponsor jij dit mooie doel? Alle beetjes helpen.

Rita

Voor de 2de keer mag ik de sportieve uitdaging aangaan en mij in zetten voor ONS Team 19. Voor de 25ste keer mag Team 19 zijn grenzen gaan verleggen, inzet geven om de finish te halen en om zo geld in te zamelen voor dit fantastische doel.

Inmiddels werk ik ruim 22 jaar in het Diakonessenhuis, waarvan de laatste jaren als DA/medisch assistent plastische chirurgie. Een specialisme waar wij vaak oncologische patiënten behandelen in en rondom hun reconstructie traject.

Waarbij mijn hart en drive speciaal uitgaat naar mijn lieve plaste collega Anita (50 jaar) die haar oneerlijke battle/run “loopt”. Wij rekenen op jullie support!

Bente

Mijn naam is Bente van Velsen en ik doe dit jaar voor het eerst mee met de Roparun in Team 19 Diak! Ik ben werkzaam als Intensive Care Verpleegkundige in het Diak en tijdens mijn werk, maar ook in mijn privé leven ben ik de laatste jaren (helaas) veel en intensief in contact gekomen met mensen die kanker hebben. Door mee te doen met de Roparun, mooie sponsoren te werven en zo veel mogelijk geld op te halen, kan ik een klein beetje mijn steentje bijdragen voor alle mensen die met deze ziekte worden geconfronteerd!

Ik ga mee als fietser en ben er van overtuigd dat we er dit jubileumjaar een feestje van kunnen maken!

Fysiotherapie

 

Janny

Ik ben Janny Tijsseling, pedicure, fysiotherapeut en trouwe Roparunner. Mijn bijdrage zal evenals de vorige 18 keer bestaan uit meehelpen geld verzamelen voor het goede doel en het helpen organiseren voorafgaand aan de run. Tijdens de run ben ik er voor het verzorgen en ondersteunen van met name de sporters, maar natuurlijk ook voor de anderen.

Dit fijne team gaat voor de 25ste keer meedoen. Het heeft heel veel ervaring en een grote onderlinge verbondenheid. De belasting die van deelnemers wordt gevraagd is groot, maar ook dit jaar vertrouw ik erop dat we er alles aan zullen doen om gezamenlijk over de finish te komen. En dat er weer een mooi bedrag naar de Roparun gestort kan worden ten behoeve van mensen die een veel zwaardere belasting te dragen hebben.

Femke

Daar gaan we weer, met dit prachtig gezelligste ziekenhuis team van Nederland, ons enorm inzetten om leven, liefde en licht toe te voegen voor mensen in hun laatste levensfase. Mijn naam is Femke van den Brand, fysiotherapeute, getrouwd met Joël van den Brand. Ik ga dit jaar voor de 8e keer mee als fysio/verzorger/navigator met dit jubileum team.

We maken er weer een feestje van om ons met hart en lichaam in te zetten voor dit prachtige doel!

 

Marlouke

Mijn naam is Marlouke van Vught-Kauffmann en ik ben als fysiotherapeute werkzaam in het Diakonessenhuis.

Zowel privé als op mijn werk krijg ik veel te maken met kanker en zie ik hoeveel impact deze ziekte heeft. Voor patiënten die te horen moeten kijgen dat hun vorm van kanker (nog) niet te behandelen is, is het fijn om wel iets voor ze te kunnen doen.

Dankzij de Stichting Roparun kunnen we het leed van patiënten in de palliatieve fase iets verlichten, iets waar ik me graag in mijn vrije tijd voor inzet.

Dit jaar ga ik voor de 11e keer mee als teamlid van Team 19. De eerste vier keren ben ik als fysiotherapeute meegeweest, toen twee jaar als loper, daarna steeds weer als fysiotherapeut en ook dit jaar weer als fysiotherapeut. Hoewel de afgelopen jaren de Roparun heel gezellig in Nederland moest worden gehouden ben ik nu wel heel blij weer vanuit Frankrijk te mogen starten. We gaan ervoor!

Imke

Mijn naam is Imke Borreman en ik ben fysiotherapeut in het Diakonessenhuis. Aankomend jaar doe ik voor het eerst mee met de Roparun. Ik kijk ernaar uit om een grote teamprestatie neer te zetten voor een mooi doel. Tijdens de run wordt mijn taak om zowel de lopers als fietsers overeind te houden. Het lijkt me fantastisch om na een bijzonder weekend als team over de finish te komen. Ik heb er zin in!

Chauffeurs en Logistiek

Eric

Dit jaar ga ik voor de 5e keer mee met dit fantastische team. Dit jaar als chauffeur. Ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan het mooie doel van de Roparun en vind het leuk om dit met een team te doen die zich iedere dag inzet voor het welzijn van de medemensen! Samen kunnen we meer bereiken dan mogelijk lijkt!

Corné

Ik ben Corné en ga voor de 12e keer mee met de Roparun, waarvan 10 keer met het Diak team. Dit jaar eindelijk weer vanuit Frankrijk. Wederom mag ik mee als volgbuschauffeur, met een nieuwe route, leuk! Ik ben benieuwd wat voor uitdagingen de Roparun ons weer gaat brengen. Maar ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in, op naar de finish!

Fred

Roparun 2024 wordt voor mij de 21ste deelname aan dit geweldige evenement. Daar is echter wel discussie over of ik de 2 jaar die ik ben meegegaan met de organisatie mee mag tellen haha. De afgelopen jaren ben ik samen met Mariska teamcaptain van het team en dit doen we met veel plezier. Dit jaar starten we weer in Frankrijk. Mijn rol binnen het team is dit keer als volgbuschauffeur en chauffeur op het basiskamp. Het is ieder jaar weer een geweldige uitdaging om met 24 teamleden de Roparun tot een goed einde te brengen. Een gedreven team met veel nieuwe mensen die er volgens mij net zoveel zin in hebben als ik om aan de Roparun deel te nemen. Dit allemaal voor het goede doel om mensen met kanker te steunen. Zowel in mijn werk als privé word ik helaas te vaak geconfronteerd met kanker, en weet hierdoor een beetje wat voor belasting deze verschrikkelijke aandoening met zich mee brengt. Als wij dan ons gezonde en sportieve lijf in kunnen zetten om geld te verzamelen voor al deze mensen waardoor hun leven een beetje dragelijker wordt, dan geeft mij dat een enorme voldoening. Ik verheug me nu al op de samenwerking binnen dit leuke team en de Roparun zelf. Ik ben ervan overtuigd dat het uiteindelijk weer één groot (en intensief) feest gaat worden.

 

Jurgen

Mijn naam is Jurgen Kuijvenhoven. Ik ben via mijn vrouw José die werkzaam is in het Diakonessenhuis terecht gekomen in dit team. Voor de negende keer ga ik met veel plezier en enthousiasme mij weer inzetten dit jaar voor dit goede doel. Ik ga ieder jaar mee als chauffeur en wissel een beetje af tussen de bakwagen, de camper en de volgbus. Dit jaar wordt het een soort mengelmoes van volgbuschauffeur en een camper besturen. We zien wel wat het wordt. Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan dit goede doel!

Hein

Ik ben Hein de Natris, 59 jaar, en woon samen met mijn vrouw en onze jongste zoon in De Bilt. Mijn vrouw werkt in het Diak op de Poli Long-oncologie. De 32e editie van de Roparun wordt voor mij de twaalfde keer dat ik aan dit mooie avontuur mag mee doen. Extra bijzonder is, dat ons team deze keer voor de 25e keer meedoet. Dit jaar is mijn rol chauffeur/verzorger/reserveloper. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat Roparun meer is dan die sport-estafette met Pinksteren. Voor ons team is Pinksteren een soort ‘feestelijke afsluiting’. Dit jaar vertrekken we eindelijk weer eens vanuit Noord-Frankrijk. We kennen deze route nog niet goed en kijken dus uit naar de vele verrassingen onderweg. Maar al in oktober beginnen de eerste voorbereidingen: samenstellen team, routeverkenning, campers reserveren. Daarnaast steken alle teamleden door het jaar heen heel veel tijd in waar het natuurlijk allemaal om draait, de sponsoracties om geld in te zamelen: de wijnactie, de statiegeldactie, sponsorlopen bij scholen, lotenverkoop. Ik ben heel blij dat ik met al die enthousiaste mensen weer mag samenwerken aan dat mooie Roparun-doel: ‘Leven toevoegen aan de dagen, als er geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Barrie

Ik ben Barrie Janssen, 47 lentes jong, getrouwd met Bianca, 3 kinderen en woonachtig in Hekendorp.

Ik ben werkzaam bij Security Xpert als zijnde Verkeerscoördinator, Beveiliger, Instructeur en Examinator. Als hobby’s heb ik thuis film kijken, als Touringcarchauffeur bij Pouw vervoer en ik ben inmiddels 29 jaar vrijwilliger bij verschillende organisatie waaronder Het Nederlandse Rode Kruis, Het Vakantiebureau, de Zonnebloem en diverse organisaties en stichtingen.

Dit jaar heb ik de eer om als chauffeur mee te gaan met deze mooie club mensen om ons met zijn allen in te zetten voor dit goede doel.

Susanne

Hi, ik ben Susanne Leij en werk nu 2,5 jaar als adviseur wetenschap bij het Diakonessenhuis. Vorig jaar was mijn aftrap bij het Diak Roparun team. Heel lang geleden, 1996 om precies te zijn, deed ik al eens mee met de Roparun. Als fietser, gewoon met papieren uitdraai van de route. Toen nog écht van ROtterdam naar PArijs vanaf de Daniël den Hoed kliniek. Dat was wel spectaculair moet ik zeggen. En nu komt het weer op mijn pad en kan ik mijn steentje bijdragen als chauffeur. Ik vind het mooi dat ik op deze manier kan helpen voor het goede doel en tegelijk met collega’s uit alle kanten van het Diak dit avontuur ga beleven. Vorig jaar was al mooi, van Twente naar Rotterdam. Dit jaar mogen we weer starten boven Parijs! Het wordt nu dus de PA-RO-run, geweldig.

Vacature

Financiën

Henk

Ik ben Henk Henzen en ben vanaf het begin actief voor het Roparunteam Diakonessenhuis. Vanaf het eerste jaar doe ik de administratie voor het team. Zorg ervoor dat het team informatie krijgt over alle financiële zaken, zoals de inkomsten, bijvoorbeeld: de sponsoren, het lotengeld en andere gelden die met activiteiten binnen komen. Verder natuurlijk doe ik betalingen voor het team, zoals daar is de inschrijving, de kosten voor de run zelf.
Zelf ben ik ook vier keer mee geweest met het team, drie keer van Rotterdam naar Parijs en één keer van Parijs naar Rotterdam. Ik was toen chauffeur van een camper. Misschien dat het in de toekomst nog een keer voor komt dat ik met het team meega, maar voor dit jaar volg ik het team vanachter de computer.

Terug